El Festival de Fanals Xinesos arriba a Barcelona

Espectacular recorregut de 500 figures de seda

El Festival de Fanals Xinesos és una espectacular exposició de 500 figures gegants de seda il·luminades al seu interior que representen símbols i motius tradicionals de la cultura mil·lenària xinesa.

Les figures mesuren entre un i sis metres d'alçada i estan meticulosament dissenyades i elaborades a mà per una vintena d'artistes xinesos procedents de Zi Gong (província de Sichuan, Xina). 

La mostra està íntegrament elaborada a la Xina i totes les figures s'han traslladat en vaixell fins a Barcelona. L'exposició ocupa una superfície de 9.000 metres quadrats al Parc del Fòrum.

Els fanals estan construïts amb estructures metàl·liques i coberts amb seda multicolor d'origen xinès. Les bombetes del seu interior són LED d'estalvi d'energia.

Homenatge a la cultura catalana

Per traslladar el visitant a la cultura i tradició la Xina, l'exposició inclou elements folklòrics que es veuen molt sovint en festivals de fanals xinesos. També s'han elaborat especialment figures com homenatge a la cultura catalana i s'han reproduït obres d'Antoni Gaudí, Miró i Picasso.
 

El Festival de Fanals Xinesos després de passar per Dallas, Los Ángeles i Warminster (Regne Unit), arriba per primera vegada a Barcelona en un privilegiat espai de 9.000 metres quadrats del Parc del Fòrum.

Venda d'entrades

Entrades online a

Ticketmaster.es

Endinsa't en la cultura xinesa i coneix els secrets dels majestuosos fanals orientals. No et perdis aquest festival únic!

Col·laboradors

Ayuntamiento de Barcelona
China Club
Confucio
Casa Asia
Clic Asia
Asociación de Intercambios culturales y artísticos de España
Centre Cultural de Xina de Madrid

  • Carrer de la Pau, 1. 08930 - Sant Adrià del Besòs, Barcelona

Informació legal
x

Empresa: DHZ Brothers Entertainment S.L.

NIF: B66364101

Direcció: Paseo de Gracia 118, Planta Primera Barcelona 08008.

e-mail: info@festivaldefaroleschinos.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...