El Festival de Fanals Xinesos obre les seves portes 

Coincidint amb l’arribada del Nadal, el passat 18 de desembre es va inaugurar el Festival de Fanals Xinesos al Parc del Fòrum.

 

 

L’acte va comptar amb la participació de la tinent alcalde de Barcelona, Sònia Recasens; el cònsol general de la Xina a Barcelona, Qu Shengwu; la secretària general de Casa Àsia, Montserrat Riba; el director de l'Institut Confuci de Barcelona, Chang Shiru, i la gerent de projectes d'inversió en Invest in Catalonia-ACCIÓ, Dolors Paniagua, entre altres personalitats i autoritats locals.

El Festival de Fanals Xinesos ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, en el marc de l’estratègia compartida d’atracció d’inversió estrangera i impuls a les relacions econòmiques amb mercats estratègics com la Xina. En concret, el consistori ha acompanyat l’empresa xinesa en la recerca de localitzacions i ha facilitat les negociacions amb B:SM, empresa municipal que gestiona els espais de la zona fòrum i amb la qual la companyia asiàtica ha contractat el lloguer de l’espai i altres serveis.

Venda d'entrades

Entrades online a

Ticketmaster.es

Endinsa't en la cultura xinesa i coneix els secrets dels majestuosos fanals orientals. No et perdis aquest festival únic!

Col·laboradors

Ayuntamiento de Barcelona
China Club
Confucio
Casa Asia
Clic Asia
Asociación de Intercambios culturales y artísticos de España
Centre Cultural de Xina de Madrid

  • Carrer de la Pau, 1. 08930 - Sant Adrià del Besòs, Barcelona

Informació legal
x

Empresa: DHZ Brothers Entertainment S.L.

NIF: B66364101

Direcció: Paseo de Gracia 118, Planta Primera Barcelona 08008.

e-mail: info@festivaldefaroleschinos.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...