Circuit

8 àrees temàtiques que et transporten al Tradicional Festival de Fanals Xinesos

El Festival de Fanals Xinesos ocupa una superfície de 9.000 metres quadrats del Parc del Fòrum de Barcelona. Les 500 figures es reparteixen en 8 àrees temàtiques que combinen la cultura i tradició xinesa amb una zona en homenatge a l'herència cultural catalana de Gaudí, Miró i Picasso.
 

L'exposició es visita de nit per contemplar la majestuositat i bellesa dels grans fanals il·luminats. Fantasia de colors, formes i cultura s'uneixen en aquesta mostra que et transportarà al Festival de Fanals que se celebra tradicionalment a la Xina des del segle I.

Zones temàtiques del Festival de Fanals Xinesos

La Tradicional Xina

L'inici del recorregut et transporta a la tradicional Xina amb l'espectacular Gran Muralla Xina i l'original i peculiar arquitectura oriental.

La Cultura del Te

La cultura del te tan arrelada a la Xina també està representada en aquesta exposició amb fanals de colors que representen tasses i teteres típiques de l'orient.

Les Estacions

La primavera, l'estiu, la tardor i l'hivern apareixen en aquesta exposició amb magnífiques figures gegants de flors, arbres, insectes...

El Zodíac Xinès

Una altra part del circuit està dedicada al Zodíac Xinès: l'any del cavall, l'any de la cabra ... Tots els signes tenen la seva figura en aquesta zona del recorregut.

Homenatge a Catalunya

El recorregut inclou una zona reservada Antoni Gaudí i un espai d'Art Nouveau, amb fanals que reprodueixen obres de Miró i Picasso.

El Nadal

El Nadal adquireix rellevància a l'últim tram del circuit amb les majestuoses figures dels tres Reis Mags. Aquestes destaquen pels seus colors.

Venda d'entrades

Entrades online a

Ticketmaster.es

Endinsa't en la cultura xinesa i coneix els secrets dels majestuosos fanals orientals. No et perdis aquest festival únic!

Col·laboradors

Ayuntamiento de Barcelona
China Club
Confucio
Casa Asia
Clic Asia
Asociación de Intercambios culturales y artísticos de España
Centre Cultural de Xina de Madrid

  • Carrer de la Pau, 1. 08930 - Sant Adrià del Besòs, Barcelona

Informació legal
x

Empresa: DHZ Brothers Entertainment S.L.

NIF: B66364101

Direcció: Paseo de Gracia 118, Planta Primera Barcelona 08008.

e-mail: info@festivaldefaroleschinos.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...